KIEZEN VOOR ETIGLIA

Identieke Kleurstelling & Correcte Formaten

Etiglia is een etikettendrukker en verpakkingsproducent die een constante kleurkwaliteit en minimale afwijking in formaten garandeert, technische ondersteuning ter plaatse biedt en meedenkt over oplossingen. Ontdek hoe wij uw merk sterker maken.

Constante Kleurkwaliteit

Waarom wij ervoor zorgen dat de kleurstelling bij iedere levering identiek is

De etiketten op en het karton rond uw product zijn levensbelangrijk voor de uitstraling van uw merk. Een kleurverschil tussen twee leveringen bijvoorbeeld, is een echte faux pas: consumenten zullen zich in dat geval afvragen of uw product al te lang in de rekken staat. En dat kunt u natuurlijk niet hebben.

Etiglia laat dat soort misstappen niet gebeuren. Wij werken consequent per klantenfamilie, zodat de kleurstelling bij elke levering exact gelijk is. En de consumenten zich niet hoeven af te vragen of er iets scheelt met uw product.

Minimale Afwijking In Formaten

Onze snijafwijking is nooit groter dan 0,4 mm.

Bij verschillende klanten van Etiglia worden flessen gelabeld aan 40.000 etiketten per uur. Dat betekent dat de kleinste hapering voor een blokkering zou kunnen zorgen. Dat wilt u niet, en dat willen wij niet. Daarom blijven we voortdurend waken over elk technisch detail. We streven ernaar om een maximale snijafwijking te garanderen van 0,4 millimeter.

We nemen daarvoor een hele rist technische maatregelen en – even belangrijk – we waken erover dat onze snijders weten hoe doorslaggevend hun precisie is.

Ondersteuning bij problemen op uw productielijn

Bij productieproblemen voorzien wij technisch advies ter plaatse.

Het is onze missie om meer te zijn dan een leverancier. Wanneer zich aan uw productielijn een probleem voordoet, springen wij bij om het probleem te achterhalen. Samen met u denken we na over de best mogelijke oplossing om een optimaal resultaat te bereiken. In het geval van bottelproblemen zijn we, met dank aan onze centrale ligging, heel snel bij u ter plaatse.

We zijn er reeds meermaals in geslaagd om de productiesnelheid bij klanten op te drijven. Van zo’n service blijft u ook nadien de vruchten plukken.

Specialiteiten

Kleine en grote oplages, ontelbare opties.

Etiglia biedt de mogelijkheid om in offset te drukken voor middelgrote en grote oplages, of digitaal voor kleine hoeveelheden. Zo kunnen we voor elk budget een oplossing aanreiken.

Op vlak van afwerking bieden we u talloze mogelijkheden aan voor zowel etiketten als karton verpakkingen.

  • Goudfolie
  • Spotlak Blinkend/Mat
  • Wit Papier (Met Variaties)
  • Gestanst
  • Recht
  • Quadri, PMS of zelfs met kleuren specifiek voor u ontwikkeld
  • Fluo Inkt
  • Geurarme Inkt

… En allemaal met hetzelfde doel voor ogen: een krachtig hulpmiddel aanleveren dat helpt om uw product te doen verkopen.