Etiglia Labels: +32 (0)2 300 76 44 | Etiglia Packaging: +32 (0)59 33 33 99|info@etiglia.be

ETIGLIA BY GRAPHIUS

ONZE PRODUCTEN & DIENSTEN

Met een eigen labeldivisie en een kartonnageafdeling hebben we bij Etiglia alles in huis om volledig afgewerkte producten te leveren. We beschikken over de nodige knowhow en een zeer performant machinepark om alle types verpakkingen samen met jou te ontwikkelen.

KARTON

Weet jij perfect hoe de verpakking van je product eruit zal zien? Of weet je juist niet waar te beginnen? Geen zorgen, bij Etiglia helpen we je verder. De mogelijkheden in kartonnageverpakkingen zijn eindeloos. We gaan daarom samen met jou op zoek naar de specifieke verpakking die jouw product nodig heeft. Om je al een beetje wegwijs te maken, sommen we enkele mogelijkheden voor je op.

Langsnaad verlijmd doosje

Een langsnaad verlijmd doosje is een veel voorkomende optie die je kan herkennen aan de verlijming op de rugzijde van de verpakking. Deze doosjes zijn in verschillende vormen en formaten verkrijgbaar. We kunnen binnenin een vakverdeling voorzien om de inhoud van het doosje op z’n plaats te houden. Of we kunnen in venster aanbrengen, zodat de klant het product zelf te zien krijgt.

Kartonnen sleeve

“Sleeve” is het Engelse woord voor mouw, het doosje is aan beide zijdes open en wordt dan ook net als een mouw over een product heen geschoven. Het formaat en de vorm is volledig op maat van het product waar de sleeve rond moet komen. Het is mogelijk om de sleeve aan één zijde te sluiten en zo een soort doosje te creëren.

Autolock dozen

Autolock dozen danken hun naam aan het automatisch sluiten van de bodem. Door deze zelfsluitende bodem (de kleppen van de bodem schuiven in elkaar) is er minder handling nodig bij het opzetten van de doos. Het is een aanrader voor zwaardere producten, want de bodem kan niet zomaar openvallen.

De Autolock-verpakking is zeer gemakkelijk moduleerbaar. Vorm, grootte en sluiting kunnen eenvoudig aangepast worden naar jouw wensen. Zo kan ook hier het product zichtbaar gemaakt worden met een venster of een binnenverdeling om het product op zijn plaats te houden.

Op maat

De mogelijkheden stoppen hier niet. Bij Etiglia kunnen we je ook verder helpen met:

  • clips en draagverpakkingen
  • enveloppe verpakkingen
  • pillow packs of gondeldoosjes
  • toonbankdisplays
  • conische bakjes
  • puzzels
  • en nog veel meer.

We gaan samen op zoek naar de ideale verpakking voor jou en werken met plezier een oplossing op maat voor je uit.

Wil je graag weten welk papier beste bij jouw ontwerp past? Vraag dan gratis onze Sample Box