ETIGLIA BY GRAPHIUS

a

ONZE PRODUCTEN & DIENSTEN

Met een eigen label divisie en een kartonnage afdeling is bij Etiglia alles in huis om volledig afgewerkte producten te leveren. We beschikken over de nodige knowhow en een meer dan performant machinepark om alle types verpakkingen samen met u te ontwikkelen

LABELS

De wetglue labels die we bij Etiglia drukken zijn “droge” papieren labels die met behulp van een etiketteermachine met koude of warme lijm aangebracht worden op flessen, bokalen, blikken, karton-, plastic- of andere verpakkingen die dergelijke verlijming nodig hebben.

In de papierkeuze maken we een duidelijk verschil tussen natsterk en niet natsterk papier. Voor de retourmarkt, waar flessen terug komen naar de producent, die ze dan uitspoelt, gebruiken we natsterk papier dat langer intact blijft en niet verpulvert in het spoelwater. Hierdoor kan het gemakkelijk uitgestoten worden om daarna te recycleren.

Voor alle andere markten maken we gebruik van standaard labelpapier, dat niet natsterk is en dus niet geschikt is voor flessen die gespoeld moeten worden voor retour. Deze labels zijn wel voldoende sterk om tijdens het productieproces niet te scheuren wanneer deze nat worden. 

VOORDELEN VAN NATLIJM ETIKETTEN

Wil je graag weten welk papier beste bij jouw ontwerp past? Vraag dan gratis onze Sample Box

ONZE SOORTEN LABELS & KARTONNAGE