Etiglia Labels: +32 (0)2 300 76 44 | Etiglia Packaging: +32 (0)59 33 33 99|info@etiglia.be

ETIGLIA BY GRAPHIUS

ONZE PRODUCTEN & DIENSTEN

Met een eigen labeldivisie en een kartonnageafdeling hebben we bij Etiglia alles in huis om volledig afgewerkte producten te leveren. We beschikken over de nodige knowhow en een zeer performant machinepark om alle types verpakkingen samen met jou te ontwikkelen.

LABELS

Op zoek naar het perfecte label voor je product? Bij Etiglia helpen we je graag verder. De mogelijkheden zijn talrijk. We werken met gestreken, ongestreken, gemetalliseerd of zelfs holografisch labelpapier in eender welke vorm en op eender welk formaat. We zorgen voor labels volledig op maat van jouw wensen.

De wetglue labels die we bij Etiglia drukken zijn “droge” papieren labels die met behulp van een etiketteermachine met koude of warme lijm aangebracht worden op flessen, bokalen, blikken, karton-, plastic- of andere verpakkingen die dergelijke verlijming nodig hebben.

In de papierkeuze maken we een duidelijk verschil tussen natsterk en niet-natsterk papier. Voor de retourmarkt, waar flessen terug komen naar de producent, die ze dan uitspoelt, gebruiken we natsterk papier dat langer intact blijft en niet verpulvert in het spoelwater. Hierdoor kan het gemakkelijk uitgestoten worden om daarna te recycleren.

Vragen of interesse? Maak een afspraak en we zitten samen rond jouw project. We denken mee en ontwikkelen samen een proefdruk. Zo zorgen we dat jouw product eruit springt tussen alle andere!

VOORDELEN VAN ONZE ETIKETTEN

Wil je graag weten welk papier beste bij jouw ontwerp past? Vraag dan gratis onze Sample Box