ETIGLIA BY GRAPHIUS

a

OVER ONS

Een samentrekking tussen de Italiaanse woorden ‘etichetta’ (etiket) en ‘bottiglia’ (fles) en staat symbool voor de verfijnde producten die van onze persen rollen. Het bedrijf is een onderdeel van de Graphius Group. Hier is een stabiele werkomgeving met structurele investeringen in een modern machinepark, automatisatie en opleidingen een fundamentele voorwaarde voor een gezonde en gestage groei.

ONZE KLANTEN

De voornaamste klanten van Etiglia zijn voeding- en drankverwerkende ondernemingen in heel Europa. Uiteraard is het niet zo dat we ons enkel en alleen daartoe beperken. Wij hebben ook de nodige oplossingen in labels en verpakking voor de cosmetica, farmacie, verfindustrie en vele andere industriële klanten die op zoek zijn naar een gestroomlijnde partner voor hun labels en verpakkingen.

Hierbij werken we met food en non-food producenten die hun eigen product in de markt zetten, maar ook heel wat co-packers die voor derden zowel A-merken als private-label merken produceren.

Elke samenwerking wordt steeds als een partnership gezien waarbij we samen met onze partners blijven meedenken in het belang van innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Ook trachten we probleemgevallen in de meest complexe productieomgevingen te voorkomen. Onze specialisten hebben door de jaren reeds de nodige know-how verworven om elke klant, groot of klein, steeds met de juiste raad bij te staan. Door deze manier van werken beschouwen onze klanten ons veeleer als een partner op lange termijn, dan als een doordeweekse leverancier.

WAAROM KIEZEN VOOR ETIGLIA?

Constante Kleurkwaliteit

De etiketten op en het karton rond uw product zijn levensbelangrijk voor de uitstraling van uw merk. Een kleurverschil tussen twee leveringen bijvoorbeeld.

Minimale Afwijking​

Bij verschillende klanten van Etiglia worden flessen gelabeld aan 40.000 etiketten per uur. Dat betekent dat de kleinste hapering voor een blok.​​

Technische Ondersteuning

Het is onze missie om meer te zijn dan een leverancier. Wanneer zich aan uw productieband een probleem voordoet, springen wij bij.

Optimale Kwaliteitscontrole

Etiglia gaat voor optimale kwaliteitscontrole bij elke stap gedurende het proces. Het vertrouwen die we krijgen van onze klanten spreekt dan ook boekdelen.

OOK OVERTUIGD VAN ETIGLIA? VRAAG VRIJBLIJVEND UW OFFERTE AAN